Betalen


We willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. U kunt ervan uitgaan dat bestellen via Animalis Dier-, Fok- & Showbenodigdheden volledig veilig is.

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Animalis Dier-, Fok- & Showbenodigdheden worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Animalis Dier-, Fok- & Showbenodigdheden maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer) technologie. Wanneer u gaat bestellen, komt u in een beveiligde omgeving uit, deze is te herkennen aan het slotje onderin uw scherm tijdens het betalen en de term httpS in de URL.


1. Betaling via iDeal
Bestellingen kunnen worden afgerekend via iDeal. Voor betalingen via iDeal worden geen kosten in rekening gebracht.

2. Alternatieve wijze van betaling (vanuit het buitenland of wanneer men niet via iDeal kan betalen)
iDeal betalingen zijn alleen mogelijk wanneer men over een Nederlands rekeningnummer beschikt. Voor klanten die niet via iDeal kunnen betalen is er de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag over te maken op rekening van Animalis Dier-, Fok- & Showbenodigdheden VOF. Bij betaling vooraf worden geen kosten in rekening gebracht.

IBAN
NL02INGB0006363863
BIC
INGBNL2A
       
Wanneer er van buiten Nederland gekozen wordt voor "Europese overschrijving" zijn hier doorgaans geen extra kosten aan verbonden, vraag bij twijfel na bij uw eigen bank. Extra kosten die in rekening gebracht worden door uw bank bij het kiezen van enige andere betalingsvorm zullen voor uw eigen rekening zijn.

Zodra de betaling op onze rekening  is bijgeschreven zal de bestelling worden verzonden.

3. Betaling bij afhalen bestelling aan de Josephine Bakerstraat 17 of bij bezorging aan huis in Almere
U kunt uw bestelling ook bij het ophalen of bij de bezorging afrekenen. Indien u aan deze optie de voorkeur geeft dan verzoeken wij u vriendelijk zoveel als mogelijk via pin te betalen (tijdens de bezorgrondes hebben wij een mobiele pin bij ons).
Let op, betaling bij bezorging aan huis alleen van toepassing bij bezorging in Almere! Wanneer er gebruikt gemaakt wordt van een derde partij om de bestelling te bezorgen dient een van de andere betaalopties gekozen te worden.

4. Betaling na ontvangst van factuur
Betaling op rekening is slechts toegestaan -in overleg- aan bestaande klanten met een goede betaalgeschiedenis (deze optie is niet te kiezen tijdens het standaard bestelproces). Dit altijd ter beoordeling van Animalis Dier-, Fok- & Showbenodigdheden, waarbij wij ons het recht voorbehouden om, zonder opgaaf van redenen, niet over te gaan tot levering op rekening.

Alle verschuldigde bedragen dienen binnen 30 dagen na factuurdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. Voor deze wijze van betalen zijn factuurkosten verschuldigd van EUR 4,50.  

Bij ingebreke blijven van de consument zal er een eerste aanmaning worden verzonden met het verzoek alsnog het verschuldigde bedrag te voldoen. Bij een tweede aanmaning zullen de wettelijk bepaalde incassokosten in rekening gebracht worden, zijnde 15 % van het bestelbedrag (voor bestellingen tot EUR 2.500,-) met een minimum van EUR 40,-  Wanneer betaling ook na deze tweede aanmaning uitblijft zal de vordering uit handen worden gegeven aan een incassobureau. Alle bijkomende kosten voor de incasso procedure zullen volledig voor rekening van de klant zijn! Graag verwijzen wij u naar de sinds 1 juli 2012 van toepassing zijnde wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten

Alle bedragen op de site van Animalis Dier-, Fok- & Showbenodigdheden zijn inclusief BTW.