Filters

Prijskiezer

Nieuwsbrief
Activet/Les Poochs

ActiVet borstels hebben een flexibele borstelselkop en zijn dubbelzijdig te gebruiken. Met de ActiVet borstel kunt u zonder druk uit te oefenen en met gelijkmatige bewegingen de vacht borstelen. Dit komt ten goede van de belasting van uw eigen spieren en gewrichten.

Omdat u veel soepeler door de vacht gaat dan met een gewone borstel, wordt de huid van uw huisdier ontzien, en blijft de vacht in topconditie.

Daarbij is het is belangrijk om altijd met de haargroei mee te borstelen. Dit om het maximale resultaat te bereiken en om het gebruiksvriendelijke van de borstels optimaal te benutten.

Met de ActiVet Pro borstels kunt u 50 tot 75% sneller werken dan met een gewone honden of katten borstel.
ActiVet borstels zijn er in verschillende soorten en maten zodat u voor ieder ras een geschikte borstel kunt aanschaffen.

De flexibele borstels zijn in enkele of als dubbele uitvoering verkrijgbaar!

De ActiVet borstels zijn verkrijgbaar in de volgende soorten:
Groen - Universal Pro zacht voor honden en katten: deze borstel heeft een flexibele borstelkop die een zachte druk uitoefent op de hond of kat. Geschikt voor het onderhouden van: dunne vachten, honden vacht met weinig onderwol, puppy vacht, katten met onderwol.
Paars - Universal Pro hard voor honden: deze borstel heeft een flexibele borstelkop die iets stugger is dan de groene borstel. Hierdoor is deze borstel zeer geschikt voor dikke vachten, vachten met onderwol en voor het uitborstelen van klitten.
Rood - Mat Zapper voor honden: dit is de super ontvilter en ontklitborstel met flexibele borstelkop. Wordt daarom ook veel professioneel gebruikt. Zeer geschikt voor honden vachten met veel klitten of vervilting.
Zilver - Coat Grabber voor honden en katten: zachte borstelkop voor rassen met een dunne vacht met onderwol. Geeft door de zeer flexibele borstelkop minimale druk op de huid. Geschikt voor honden met zijdeachtige vachten en langharige katten.
Goud - Coat Grabber voor honden en katten: ultra zachte flexibele borstelkop. Geschikt voor het onderhouden van lange en zijdeachtige vachten.

Activet - Silcoater

Activet - Silcoater

Duo: Zachte Proborstel & Superzachte Borstel Coatgrabber

EUR 57.95
Activet - Tufffinishcoater

Activet - Tufffinishcoater

Duo: Krachtige Proborstel & Coat Grabber Finish Borstel

EUR 57.95
Activet - Tuffzappercoater

Activet - Tuffzappercoater

Duo: Mat Zapper & Krachtige Proborstel

EUR 57.95
Activet - Undercoater

Activet - Undercoater

Duo: Mat Zapper & Coatgrabber

EUR 57.95